Στις 27 Ιουλίου 2018 στις 1:21 σε ώρα Ειρηνικού, η μεγαλύτερη έκλειψη του 21ου αιώνα θα φτάσει στην αιχμή της. Θα διαρκέσει 1 ώρα και 43 λεπτά και η μερική έκλειψη θα κρατήσει για 4 ώρες.

Η Βόρεια Αμερική δεν θα μπορεί να την δει, γιατί εκεί θα είναι ακόμα μέρα, αλλά η Αφρική, η Μέση Ανατολή και οι κάτοικοι της περιοχής του Ινδικού Ωκεανού δεν θα έχουν πρόβλημα να την δουν.

Αυτό το άρθρο αφορά την πνευματικότητα. Πρόκειται για μια αστρολογική ερμηνεία για το τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτή η έκλειψη και πως θα μπορούσε να επηρεάσει τους ανθρώπους με βάση στην ιδέα ότι ένα ουράνιο γεγονός στην πραγματικότητα αντιστοιχεί με το ανθρώπινο συναίσθημα, και δύο στην ιδέα ότι η μοίρα μιλά στην γλώσσα της συγχρονικότητας.

Οι εκλείψεις θεωρούνται ότι είναι στιγμιότυπα του μέλλοντος, ένα σημάδι του τι πρόκειται να έρθει. Πιστεύω πως κυριολεκτικά παγιώνουν μια συγκεκριμένη ενέργεια στους ανθρώπους, αλλά πιστεύω επίσης ότι αντιπροσωπεύουν ένα σημάδι από τον Θεό, ένα σημάδι από το Σύμπαν.

Έτσι αν είστε πρόθυμοι να δώσετε σε αυτή την ιδέα μια ευκαιρία και να δείτε μόνοι σας αν η έκλειψη κάνει οτιδήποτε ή αν προμηνύει κάποιο σημάδι, εδώ είναι αυτό που οι αστρολόγοι πιστεύουν ότι σημαίνει.

Αυτός είναι ο αστρολογικός χάρτης για το αποκορύφωμα της έκλειψης.

Οι δύο γραμμές σε κάθε πλευρά του διαγράμματος αντιπροσωπεύουν τους ορίζοντες και κάθε σύμβολο ένα πλανήτη στον ουρανό. Οι πλανήτες δημιουργούν γωνίες με άλλος πλανήτες στην αστρολογία, όπως ένα τετράγωνο με γωνία 90 μοιρών, οπότε αυτή είναι μια κυριολεκτική αναπαράσταση του τι συμβαίνει στον ουρανό την στιγμή της έκλειψης.

Αρχικά, η έκλειψη συμβαίνει στον Υδροχόο, που είναι ευθυγραμμισμένος (σε σύνοδο) με τον Άρη.

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της επανάστασης, της τεχνολογίας, της ελευθερίας και της μοναδικότητας. Είναι το ζώδιο της νοημοσύνης, αλλά του λείπει η θαλπωρή και υπάρχει μια κάποια αμηχανία και αποσύνδεση που έρχεται με την ενέργεια του, σαν ένα πολύ έξυπνο αλλά κοινωνικά ανίκανο άτομο.

Ωστόσο, το αντίθετο ζώδιο του Υδροχόου, ο Λέων είναι αυτό που έχει θαλπωρή, κοινωνική λογική και όλα όσα λείπουν από τον Υδροχόο. Έτσι, όταν αυτά συνδυάζονται, παίρνετε την επαναστατική σκέψη με την θαλπωρή και την καρδιά του Λέοντα.

Όταν λοιπόν ο Ήλιος βρίσκεται στον Λέοντα και η Σελήνη στον Υδροχόο και αυτό σταθεροποιείται στην Γη για να προφητεύσει το πώς θα είναι ολόκληρος ο αιώνας, αυτό είναι που θα λάβετε: ένα ολοκληρωμένο σύνολο επανάστασης, ελευθερίας, με την θαλπωρή, την κοινωνική λογική, την ανθρωπιά και την δύναμη του Λέοντα.

Η έκλειψη είναι ευθυγραμμισμένη με τον Άρη: αυτό δηλώνει ότι κάποια επαναστατική δύναμη που αναζητά την ελευθερία (Υδροχόος) και είναι εξοπλισμένη με θαλπωρἠ, κοινωνική λογική και ανθρωπιά (Λέων) θα πολεμά κάτι.

Η έκλειψη κάνει τετράγωνο, μια μαχητική όψη (γωνία 90 μοιρών) του Ουρανού στον Ταύρο. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του Υδροχόου, που αντιπροσωπεύει επίσης την νοημοσύνη, τις πεποιθήσεις των ανθρώπων, τα πράγματα για τα οποία είναι πρόθυμοι να αγωνιστούν, τις ιδέες τους κτλ.

Και ο Ουρανός μόλις ήρθε στον Ταύρο, το ζώδιο της σταθερότητας, του σπιτιού, της άνεσης, της δομής και των θεμελίων της ζωής.

Αυτή η έκλειψη δείχνει έντονα ότι ο επόμενος αιώνας θα δει θέματα μάχης μεταξύ της ελευθερίας και της άνεσης. Αυτή η έκλειψη προμηνύει μια μάχη ανάμεσα στην ελευθερία, την νοημοσύνη, την θαλπωρή, την ανθρωπιά και την άνεση που συνοδεύεται από την ηγεμονία και την δουλεία.

Αυτή η έκλειψη προμηνύει έναν αιώνα με μια μάχη μεταξύ της ελευθερίας και της δουλείας.

Οι λεπτομέρειες των εκλείψεων σαν αυτή έχουν σημασία, επειδή πιστεύω ότι το Σύμπαν, ή ο Θεός μιλά μέσω της γλώσσας της συγχρονικότητας. Θα το λάβω λοιπόν ως σημάδι, οπότε αν συμφωνείτε, αυτό πιστεύω ότι λέει το σημάδι.

Ο Ήλιος κατά τη διάρκεια της έκλειψης είναι ακριβώς ημιτετράγωνο με την Αφροδίτη στον Παρθένο. Το ημιτετράγωνο είναι μια γωνία 45 μοιρών, το μισό τετράγωνο.

Αυτό δηλώνει μια σύγκρουση μεταξύ λογικής, επιστήμης, σταθερότητας και όσων πραγμάτων είναι απτά, με τα ιδανικά της ελευθερίας της θαλπωρής και της ανθρωπιάς.

Ταυτόχρονα, κατά την διάρκεια της έκλειψης, ο Δίας είναι στον Σκορπιό, όχι ακριβώς σε τετράγωνο αλλά κοντά. Αυτό δηλώνει ότι μια σκοτεινή δύναμη (Σκορπιός) θα περιμένει να πολεμήσει τα ιδανικά της έκλειψης, της επαναστατικής θαλπωρής.

Επίσης, στην έκλειψη ο Κρόνος είναι σε ημιεξάγωνο με το δικό του ζώδιο, τον Αιγόκερω, που υποδεικνύει ότι οι άνθρωποι θα είναι πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι γι αυτά τα επαναστατικά, με κατεύθυνση προς την ελευθερία ιδανικά στο μέλλον.

Κατά τη διάρκεια της έκλειψης, η Αφροδίτη στον Παρθένο, που είναι αντίθετη στην έκλειψη μέσω ημιεξαγώνου, είναι ακριβώς σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη που συνδέεται με τους δαίμονες, το σκοτάδι αλλά και με τον εξαγνισμό και την μεταμόρφωση του εαυτού.

Αυτό δηλώνει ότι οι δύσκαμπτες, λογικές δυνάμεις που αναστέλλουν την ελευθερία στον κόσμο μπορεί να είναι συνδεδεμένες με ένα συγκεκριμένο σκοτάδι ή ένταση.

Και τέλος, η έκλειψη συμβαίνει με τον Ερμή στον Λέοντα, που είναι θετικό σημάδι επειδή σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορεί να βρίσκονται σε έναν ψυχικό χώρο (Ερμής) που είναι ζεστός, ανθρώπινος, ήρεμος και ισχυρός για τον επόμενο αιώνα.

Είστε πιστεύετε σε αυτά είτε όχι, δείτε αν θα πραγματοποιηθούν. Ελπίζω να ήταν κάτι χρήσιμο ή ενδιαφέρον.

awakengr.com


error:
Inline
Inline